Alla inlägg den 6 januari 2009

Av vem fan tror du? - 6 januari 2009 11:17



Att 19 dagar ledighet kan springa iväg så här snabbt är inte friskt. Men här kommer lite av resan;


Slutade redan vid 2 tiden på torsdagen ( 18é ) och firade det med ett par öl med Mega till lite hockey. Hux flux var det julafton och det vet ni hur den fungerar så hoppar över till juldagen på en gång. Var bortbjudna till Johanna´s brosa Jocke och hans tjej Sara. Blev ett par st där med öl/vin och lite snacks. Guitar hero/trummorna och inte minst karaoke. Så ni kan ju nästan räkna ut vad jag gjorde. Men för att det är dagen innan jobbet drar igång så ska du få 3 alternativ;


1. Körde igenom alla 3 "grenar" och rocka loss ordentligt.

2. Satt och smuttade på ölen.

3. Löste korsord och drack kaffe.


Grismat dagen efter med film m.m Sen var det bara att räkna ner dagarna till nyårsafton. I år var man bortbjudna till Per o Hanna men innan vi kom till dom var det 2 timmars innebandy på regementet. Nevermore, that´s for sure! Var nästan ett år jag stod i mål i ingatorp och minst 15 år sen man spelade ute och sprang efter boll. ( Påminnelse: 3 dagars träningsvärk )

Men efter det helvetet drog festen igång. Finns ett ordspråk på nyårsafton;

måste fira dom hjärnceller som överlevde detta året. Firade dom och ett par st in på det nya året. Annars var det god mat och lite Wii lir, i år var det Dart på listan. Första 3 kasten blev 60. Dessa tripplar är ju sjukt svårt.

Och den där saken man kallar klocka, tickade på och sen var det dags för att skåla och det flytande guldet från frankrike dök upp och ett smakprov av Jocke´s cigarr. Dagarna efter nyår har spenderats i soffan med älsklingen med massa film. För förkylningen tog båda två i samma veva. Men vi gjorde en liten road trip till IKEA/Media market i Jönköping igår. Hade ett inköp i huvudet att göra och till slut Hittade man en S-V-A-R-T tv-bänk. YES! 


Sist med inte minst! Fotboll är Fotboll & Hockey är Hockey!

Döma mål för spark? Javisst. Men fortsätt med det då i fortsättningen också för hade detta varit en slutspelsmatch så vetifan vad man hade gjort.

Dom filmade snubben som satt där uppe och godkände målet. Tabbe?

Få la inse en gång för alla att i elitserien får man inte slåss men sparkas.


Ska klara av dom sista 3 dagarna på jobbet nu sen är det one way ticket till ingenmansland.



Puss puss älskling


Kanna på!





Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards